Stoere Fatboy lampen door Flow Products geproduceerd

Flow Products International produceert met trots de Spheremaker en Candyofnie voor Fatboy. De Spheremaker is een hanglamp bestaande uit vrolijke transparante bollen. De hanglamp Candyofnie is ontstaan uit het simpele idee van kralen rijgen.
De lampen worden door middel van injection blow moulding in China geproduceerd, uiteraard onder begeleiding van onze projectmanagers in Nederland. Deze productietechniek is uitermate geschikt om hoogwaardige zichtproducten te maken. Eerst wordt met spuitgieten een basisvorm gemaakt, vervolgens wordt de basisvorm opgeblazen naar de uiteindelijke vorm.

Uw eigen product op de markt brengen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ondervind zelf de meerwaarde van Flow Products!

De Spheremaker is verkrijgbaar op www.fatboy.nl