Wij zijn op zoek naar een Junior Project Engineer – Industrieel ontwerper met affiniteit voor kunststof spuitgieten.

Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een Industrieel Ontwerper die als Junior Project Engineer, in samenwerking met de klant, productie van nieuwe producten wil opzetten in China en Nederland.

 

Flow Products – Producent van innovatieve producten

Flow Products is een bedrijf dat de productie van nieuw ontworpen producten realiseert in China voor Nederlandse opdrachtgevers. Hierbij zijn we voornamelijk gespecialiseerd in het produceren van kunststof spuitgiet producten, (sub-) assemblages en elektronicaproducten voor de professionele, medische, elektronica en consumenten markt.

De unieke combinatie van industriële productontwikkeling, spuitgietproductiefaciliteiten, kennis van samengestelde producten en scherpe prijzen geeft onze klanten een voorsprong: van concept naar realisatie. Kijk voor meer informatie over Flow Products International op www.flowproducts.nl

Flow is een kleine, dynamische en internationaal georiënteerde onderneming  . Een goed opgeleid en ervaren team houdt zich dagelijks bezig om projecten te realiseren voor diverse opdrachtgevers.

De hoofdvestiging bevindt zich in Lijnden (nabij Amsterdam), daarnaast hebben we een vestiging in Hong Kong (15 medewerkers). De vestiging in Lijnden is goed bereikbaar vanuit regio Amsterdam per auto, openbaarvervoer of zelfs fiets.

Flow is een ondernemend bedrijf met veel dynamiek. Bij Flow vinden we plezier in ons werk belangrijker dan veel uren maken. Ondanks de verscheidenheid aan mensen hebben we een enthousiast team. Als onderdeel van dit team zal je bij alle verschillende onderdelen worden betrokken. Een baan is pas perfect als hij ook goed bij jou past. Als bedrijf geven we je de ruimte zodat jij jouw sterktes goed kan in te zetten.

 

Wat ga je doen?

Junior Project Engineer

De junior Project Engineer speelt een belangrijke rol in het uitvoeren van projecten. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van producten en het aansturen van productie. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de planning en voortgang het project.

Daarnaast ondersteun je bij activiteiten als direct marketing, adverteren, promoten, evenementen organiseren of bijwonen, internetactiviteiten en grafisch ontwerpen. Je werkt direct samen met de andere Project Engineers.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Aanvragen, inventariseren, uitbrengen en begeleiden van offertes bij vaste en nieuwe leveranciers.
 • Offertes uitbrengen naar klanten.
 • In samenwerking met de klant het engineren en optimaliseren van ontwerp voor productie.
 • opzetten van productie
 • Budget, planning en kwaliteit bewaken
 • Ondersteuning van de andere Project Managers bij nieuwe projecten.
 • communicatie en samenwerking met toeleveranciers en collega’s in China en in Nederland. Samenwerken met de Marketing en Sales Manager om marketing, sales ontwikkelingen en/of communicatie projecten te ontwikkelen en implementeren.

 

Wat vragen wij van jou?

 • HTS Industrieel Product Ontwerp (IPO) of Bachelor Industrieel Ontwerpen ,
 • Kennis en ervaring met inkoop- en uitbestedingsprocessen.
 • Een teamspeler met een hands-on mentaliteit die zich staande houdt in een dynamische omgeving
 • Commercieel vaardig met goede communicatieve eigenschappen en een dienstverlenende instelling
 • Goed analytisch inzicht en organisatorisch vermogen
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden, naast het werken voor een mooi bedrijf, een dynamische werkomgeving, waar lol in je werk hoog in het vaandel staat en waar veel gelachen wordt .We bieden een  professionele werkplek met relevante ondersteuning waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en de vrijheid om jezelf te ontplooien. Daarbij bieden we een salaris dat past bij je ervaring en de inhoud van de functie, waarbij goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend zijn.

Spreekt deze functie je aan en pas je binnen het profiel, reageer dan en stuur je sollicitatiebrief en CV met profielfoto per email

Koen de Jong

koen.dejong@flowproducts.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.