Producent van innovatieve producten

Flow Products is een pay4you-betaalterminalinternationale onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie, assemblage en verkoop van eindproducten en onderdelen voor de professionele, medische, elektronica en consumenten markt.

Flow Products is in 2000 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot productiepartner voor veel vooraanstaande ondernemingen, waar met vestigingen en medewerkers in Nederland en China (Shenzhen) wereldwijde ondersteuning aan wordt gegeven.

De unieke combinatie van industriële productontwikkeling, materiaal kennis, spuitgiet productie faciliteiten en assemblage kennis geeft onze klanten een voorsprong; van concept naar realisatie.

Flow Products International Asia Ltd

Ons kantoor in Shenzhen ondersteunt bij de uitbesteding van productie van onderdelen en assemblage van complete producten in China. Op het Chinese kantoor zijn onze eigen medewerkers aanwezig die intensief contact onderhouden met zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers.

Gezamenlijk met de Project Manager in Nederland begeleiden zij het gehele productieproces. Hierdoor kunnen wij alle relevante projectinformatie efficiënt managen en een continue kwaliteits- en procescontrole garanderen. Door onze continue aanwezigheid in China zijn wij in staat om tegen scherpe tarieven in te kopen.

Core team

Koen de Jong

Managing Director

Bas Tjaden

Senior Project Manager

Erik van Vliet

Senior Project Manager

Kristel Thomaes

Quality Assurance

Guus ter Stege

Senior Project Manager

Nienke Wijnbelt

Marketing & Project Coordinator

Kim Springintveld

Finance

Bent Matthijs

Project Manager

Xiao Liu

Branch Manager (Shenzhen)

Fabian Stens

Project Manager

Laura Verhaar

Project Manager & Marketing

Jelmer van der Hoek

Industrial Design Intern

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen van Flow Products: