Kunststof eindproducten

Flow Products heeft bijna 20 jaar ervaring met productie en assemblage in China en Nederland. Door ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om verschillende productietechnieken aan te bieden, hierdoor kunnen we u onafhankelijk adviseren welke techniek het beste geschikt is voor uw product.

Specialist in spuitgieten

Spuitgieten is een van de meest toegepaste productietechnieken in de kunststof industrie. Wij kunnen u tot in detail adviseren en begeleiden om tot een hoogwaardig geproduceerd spuitgiet product te komen.

Op onze productie locatie in Shenzhen staan 32 spuitgietmachines van 50 tot 450 ton sluitkracht en 32 2k spuitgietmachines van 100 tot 360 ton sluitkracht.

Spuitgieten

Hoogwaardige (export) spuitgietmatrijzen

Injectie blaasvormen

Rotatie gieten

SMC

TSG / vacuumgieten

Elektronica

Flow Products ontwikkelt, produceert en assembleert electronica: van circuit boards tot compleet geassembleerde producten. Het produceren van elektronica producten stelt specifieke eisen aan het productieproces. Regelmatige kwaliteitscontroles tijdens productie en assemblage zorgen voor betrouwbare leveringen.

Elektronica voor consumenten producten

Op basis van uw wensen kunnen wij samen met hoog opgeleide engineers de elektronica ontwikkelen. Het is ook mogelijk om het ontwerp aan te leveren en volgens uw specificatie te produceren.

Serieproductie Elektronica

Binnen ons uitgebreide netwerk hebben wij verschillende partners geselecteerd met elk een passende discipline. Of het nu gaat om SMD productie of om meer conventionele productietechnieken, het past binnen onze mogelijkheden.

Electronica voor consumenten producten

Serieproductie electronica

Prototyping

Eindproducten

Flow Products is uw partner als het gaat om full-service project realisatie. Samen met u lopen wij het gehele traject door.

Wij hebben de vaardigheden en kennis in huis om alle fases binnen de productrealisatie te verzorgen. Tijdens de ontwikkelingsfase begeleiden wij uw engineers om het ontwerp productierijp te maken. Wij produceren (eind-) producten, van enkel onderdeel tot complexe assemblages. En indien gewenst, worden de producten in (consumenten) verpakking op locatie geleverd.

Projectbegeleiding

Vanuit onze hoofdvestiging in Lijnden sturen wij de ontwikkeling, engineering, productie en distributie van innovatieve (elektronica)producten aan. Wij beschikken over engineers met veel ervaring in de productontwikkeling en een brede kennis van de meest gangbare productietechnieken.

Assemblage in Nederland of China

In Nederland hebben wij een speciaal ingerichte assemblageruimte waar kleine productieseries kunnen worden geassembleerd. Als de eerste series succesvol zijn doorlopen en de volumes toenemen, dan kan de assemblage eenvoudig worden overgenomen door onze vestiging in China.

Project begeleiding

Assemblage China

Assemblage Nederland

Quality Control

Flow Products heeft eigen kwaliteitsmedewerkers in China en Nederland. Alle producten die we leveren voldoen aan de vooraf afgesproken kwaliteitsnormen. Tijdens het project wordt de kwaliteit meerdere malen gecontroleerd en gedocumenteerd volgens de ISO kwaliteitssystemen.

Gegarandeerde kwaliteit

Flow Products is ISO 9001-2015 gecertificeerd en heeft een uitgebreide ervaring met CE markering, NEN-EN en UL certificering. Afwijking van de norm wordt hierdoor in een vroeg stadium geconstateerd en bijgestuurd. Door deze gestructureerde werkwijze garanderen wij resultaten volgens afgesproken kwaliteit.

Gegarandeerde kwaliteit

Inspectie in de productielijn

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ondervind zelf de meerwaarde van Flow Products.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen van Flow Products: