Flow Products erkend leerbedrijf

Nu óók erkend leerbedrijf voor MBO studenten.

Flow werkt al jaren samen met HBO opleidingen om studenten een goede leerplek te bieden. Sinds dit jaar bieden wij ook een leerplek aan MBO studenten.

Wij vinden het belangrijk dat er nieuwe mensen op de arbeidsmarkt komen met de juiste kennis en ervaring. Door goede leerplekken aan te bieden kunnen studenten direct doorstromen naar het bedrijfsleven.

Jonge, pas afgestudeerde mensen hebben een frisse kijk op zaken en zijn niet belast met de oude stand van de techniek. Daarnaast is het belangrijk om ook onze kennis met studenten te delen. Op deze manier krijgen we weer goede nieuwe collega’s en wordt ons mooie vakgebied steeds beter.

Wij bieden regelmatig een leerplek voor MBO studenten die technisch actief zijn, of k voor administratief medewerkers. Daarnaast hebben wij regelmatig ook stageplekken voor derdejaars #industrialdesign studenten.

Kijk op onze website voor meer informatie www.flowproducts.nl.