Meest veelzijdige gordel op de markt – Posigo

Productie positioneringsgordel

De positioneringsgordel van Posigo is een modulaire 4-in-1 oplossing bij het positioneren van het lichaam in een rolstoel. Deze gordel is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven, de mobiliteit, veiligheid en zelfredzaamheid van desbetreffende gebruiker.

De gordel bevat specifieke configuratie mogelijkheden, wat het de meest veelzijdige gordel op de markt maakt. Deze mogelijkheden bestaan onder andere uit de draaiknoppen voor fijnafstemming, een wisselbare sluiting en een afneembare 4-punts bevestiging. Doordat er vijf verschillende maten verkrijgbaar zijn is er voor elke morfologie een passende maat.

Flow Products is de productie partner van Posigo, productie van kunststof en metaal. Design en engineering is gedaan door Scope Design & Strategy.