Productie van appliances 

Flow Products is gespecialiseerd in de productie van kunststof apparaten, van sub-assemblage tot eind-toepassing.
Wij produceren kunststof onderdelen en assembleren dit met metaal en elektronica.

Ons gedreven en ervaren team werkt nauw samen met designbureaus en ontwerpafdelingen. Een enorme track record van succesvolle producten is hiervan het resultaat.

Flow Products is een Turn Key productiepartner. Wij laten onze opdrachtgevers doorgroeien in waar ze echt goed in zijn.

Turn key productie
elektronica assemblage laadstation

Productie van elektronica behuizingen

Flow Products heeft meer dan 20 jaar ervaring in de productie van elektronica behuizingen. Van kunststof behuizing tot geassembleerd eindproduct.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die zorgt voor een veilige en snelle marktintroductie van nieuwe kunststof producten. De productie wordt gerealiseerd in onze fabriek in Nederland of door ons kantoor in China.

De productie van elektronica stelt specifieke eisen aan het proces. Ons gedreven en ervaren team werkt nauw samen met designbureaus en R&D afdelingen. Op deze manier garanderen wij een hoogwaardig elektronica product.

Prototype vacuum gieten
Electronica behuizing

Productie van medische toepassingen

Onze unieke werkwijze zorgt voor een een veilige en snelle marktintroductie van medische producten.

Flow Products is ISO 9001:2015 gecertificeerd en maakt (kunststof) producten voor de medische sector, waaronder producten van biocompatibele materialen. Wij werken voor diverse klanten die moeten voldoen aan de eisen van de ISO13485 norm.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat te voldoen aan specifieke normen in zowel het productie als in het leveringsproces. Uiterste nauwkeurigheid, full traceability en strenge controles leveren een hoogwaardig kwaliteitsproduct op. Een enorm portfolio met succesvolle marktintroducties is het resultaat.

Kunststof Spuitgieten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen van Flow Products: