Een rollator hoeft niet saai te zijn.

Productie Rollbuddy rollator

De Rolbuddy is een indoor transportmiddel, gericht op gebruikers met beginnend verminderende mobiliteit. Dit product doorbreekt het stigma wat op de ouderwetse rollator ligt. Met moderne looks en unieke functionaliteit zet de Rollbuddy een nieuwe standaard in de markt.

Het gebruik van echt hout en de vilten lade zorgen er voor dat de Rollbuddy goed aansluit bij moderne interieurs. Kleine spullen kunnen worden opgeborgen in de lade. Dankzij het dienblad kunnen drinken en etenswaren eenvoudig worden verplaatst. Het automatisch remsysteem en de grote remhendel zorgt voor een groot gebruiksgemak. De rollator is zelfremmend tot de hendel wordt aangetrokken.

Flow Products is de productiepartner van de Rollbuddy. Vóór de productie kon worden gestart heeft ons ervaren team nauw samengewerkt met eindklant Rollbuddy en de R&D partner in dit project: Scope Design & Strategy. Door een goede afstemming van design met de techniek is een mooi en hoogwaardig product gerealiseerd.

Daarbij komt dat dit mooie product onlangs het IF design award 2023 heeft gewonnen!