Circulaire sportvelden!

♻️ Flow Products ♻️ CIRCULR ♻️ Kras Recycling ♻️

Circulaire sportvelden! Samen met Circulr en Kras recycling is Flow Products een project gestart om sportvelden te verduurzamen.

Eén van de meest gebruikten producten op sportclubs is de trainingspion. Deze pionnen worden gebruikt om velden af te zetten, doeltjes te markeren of om oefeningen op te zetten. Vaak worden deze pionnen vervangen en belanden dan bij het restafval om vervolgens nieuwe te bestellen. Dit past niet meer in deze tijd.

CIRCULR

Opgericht door oud hockey internationaal Kim Lammers om de sportwereld verduurzamen! Samen bewijzen we dat het kan: Hun huidige sportieve collectie wordt gemaakt van restromen uit de sport- en kledingindustrie. Met de circulaire pionnen gaan zij kunststoffen als volgende stap aan hun collectie toevoegen!

www.circulr.eu

 Kras recycling

KRAS verzamelt, verwerkt en verhandelt de afvalstromen papier, karton, folies en kunststoffen voor honderden bedrijven in Europa. Met als missie om bedrijven de best haalbare én betaalbare oplossingen te bieden bij de verwerking van hun afvalstromen. En dat alles in combinatie met het verantwoord en efficiënt omgaan met de afvalverwerking ten aanzien van mens en milieu.

De bestaande afgedankte pionnen worden retour genomen. Deze materiaalstroom wordt gesorteerd en verwerkt tot granulaat door Kras Recycling. Flow Products verwerkt het gerecyclede granulaat tot nieuwe duurzame pionnen

www.kras-recycling.com

100% gerecycled materiaal – Made in Holland ♻️