GPS tracking systeem voor topsporters

Productie van GPS tracking systeem voor topsporters

Het nieuwe JOHAN Sports Pacer GPS tracking systeem – Live GPS en hartslaggegevens in één nauwkeurige sportsensor. Een mooie samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven.

Dit tracking systeem verzamelt en monitort de prestaties van topsporters. Met behulp van hoogwaardige sensoren wordt een bewegingsprofiel gecreëerd en inzicht gegeven in de fitheid van de spelers.

Het tracking systeem is verbonden met de slimme JOHAN koffer. Dankzij de bluetooth technologie worden live trackinggegevens op grote afstand geanalyseerd. Hierdoor kunnen snelle beslissingen worden genomen omtrent prestatie, blessurerisico’s en trainingen.

De robuuste behuizing van Polycarbonaat is geassembleerd met laserlassen. Hierdoor is de tracker onderhoudsarm én volledig stof- en waterdicht.

De sensor is zo ontwikkeld dat hij niet in de weg zit tijdens het trainen of het spelen van een wedstrijd. Met het speciale hartslag-geïntegreerde GPS-vest kan de sensor makkelijk op de rug worden geplaatst. Door deze innovatieve geïntegreerde hartslag strips is een aparte hartslagband niet meer nodig.

Flow Products is de productie partner van JOHAN Sports. Dankzij onze samenwerking is dit nieuwe tracking systeem niet meer weg te denken uit de sportwereld.