Assemblage van eindproducten

Handmatig assembleren van producten is de meest toegepaste methode om producten in elkaar te zetten. Onze assemblagelijnen verwerken jaarlijks miljoenen producten en zijn flexibel in te zetten waar nodig.

Assemblage in China
Flow Products is optimaal ingericht om serie productie China te verzorgen. Wij produceren en assembleren klant specifieke producten van kunststof, elektronica en metaal.

Enkele redenen om voor productie in China te kiezen:

– Lagere arbeidskosten t.o.v. Europa
– Opschalen in China gaat snel en eenvoudig
– Een goede infrastructuur voor productie en assemblage (sourcing China)

Flow Products heeft fabrieken in China en in Nederland. Voor ieder product wordt samen met de opdrachtgever bepaald wat de meest geschikte locatie is.

Sourcing China
Flow Products verzorgt de sourcing van standaard componenten en productietechnieken. Omdat we niet gebonden zijn aan een specifieke productietechniek kunnen wij ook alternatieve productie technieken sourcen. Dit leidt er toe dat altijd de meest passende productietechniek wordt geboden.

Met een eigen vestiging in China hebben wij altijd mensen ter plaatse om toeleveranciers te bezoeken. Doordat prijsonderhandelingen in het Chinees worden gedaan, kan goed worden ingekocht.

Fabriek China
Wij werken alleen met partners die zich houden aan de mondiaal geldende gedragscode voor leveranciers. Door middel van Social Audits worden toeleveranciers gecontroleerd. Indien nodig worden de leveranciers opgeleid. Belangrijkste elementen van de gedragscode zijn: een gedegen milieubeleid, een goed personeelsbeleid, naleving van geldende wetten, geen corruptie en geen kinderarbeid. Door op deze manier te werken draagt Flow Products bij aan een goede werk- en leefomgeving en een duurzame ontwikkeling van onze lokale partners.

Productie van eindproducten
Assemblage China is één van de disciplines binnen Flow Products. Een samenwerking met Flow Products betekent dat u beschikt over een organisatie die een compleet eindproduct kan produceren en assembleren. Wij kunnen binnen de groep de meeste productietechnieken op gebied van kunststof, metaal, elektronica en assemblage aanbieden.

Van ontwikkeling tot het leveren van geassembleerde eindproducten, Flow Products is uw partner in Turn Key projecten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Spuitgieten en assemblage
Assemblage Flow Products

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen van Flow Products: