Flow Products levert design stapelbedden voor hostel keten Stayokay

In opdracht van Stayokay heeft Flow Products onder haar label Flow Furniture de productie van de nieuwe stapelbedden verzorgd. Het stoere design is eigentijds en van alle gemakken voorzien.
Het bed bestaat uit een combinatie van een stalen frame met design panelen en is voorzien van een geïntegreerd nachtlampje, USB oplader voor telefoon én een verrijdbare locker onder het bed voor het opbergen van persoonlijke spullen. De panelen zorgen voor de nodige privacy en het stalen frame maakt de bedden zeer geschikt voor intensief gebruik. Flow heeft het complete traject verzorgd, van productie gereed maken, staal en hout productie, tot montage

Flow Products is uw partner als het gaat om full-service project realisatie. Samen met u lopen wij het gehele traject door. Wij hebben de vaardigheden en kennis in huis om samen met ons uitgebreide netwerk alle fases binnen de productrealisatie te verzorgen. Tijdens de ontwikkelingsfase begeleiden wij uw engineers om het ontwerp productierijp te maken. Wij produceren (eind-) producten, van enkel onderdeel tot complexe assemblage. En indien gewenst, worden de producten in (consumenten) verpakking op locatie geleverd.