Collaborative ToolBar: accessoire van het jaar

De Collaborative ToolBar is een stijlvolle accessoireset voor  droog-wisbare borden die schrijfoppervlakken verbetert door markers of krijt en een magnetische gum bij de hand te houden. Zo besteden gebruikers minder tijd aan het zoeken naar hulpmiddelen en hebben ze meer tijd over om ideeën uit te wisselen.

Functionele esthetiek

Het ronde ontwerp van de magnetische wisser past goed in elke hand en stimuleert een cirkelvormige beweging tijdens het gebruik. Hij glijdt soepel in een opening in de ToolBar, waardoor hij gemakkelijk kan worden gepakt en terug op zijn bewaarplek kan worden gestopt. De onderkant is voorzien van een microvezeldoek, waarvan onderzoeken hebben aangetoond dat deze drie keer beter wist dan vilt. Het doek kan worden gewassen of vervangen om de levensduur van de wisser te verlengen zonder functieverlies.

Optimale functionaliteit

De juiste hulpmiddelen zijn essentieel voor samenwerking.

Als ze ontbreken, zijn vergaderingen en lessen vaak traag en worden ze verstoord. Nu hoeven gebruikers minder lang te zoeken naar hulpmiddelen en hebben ze meer tijd voor samenwerking en het uitwisselen van ideeën met PolyVision’s Collaborative ToolBar – een ultra-modern, alles-in-één  opslagsysteem voor droog-wisbare markers dat  wissers en markers of krijt altijd bij de hand houdt. Het is samenwerking in verbeterde vorm.

Productie

Flow Product produceert dit product. Kunststof, aluminium en assemblage.

Bent u op zoek naar een fabrikant? Neem gerust contact op.

+31 (0) 20 4120025

info@flowproducts.nl