Spuitgieten Amsterdam

Spuitgieten China

Flow Products is gevestigd in Amsterdam (Lijnden) en verzorgt spuitgietproductie voor vooraanstaande opdrachtgevers.

Spuitgieten Amsterdam

Spuitgiet productie wordt door Flow Products in zowel Amsterdam als in China gedaan. Kleine series of producten met veel assemblage worden veelal in China gemaakt. Grote producten of vol automatische productie worden vaker in Nederland gemaakt. Waar de productie daadwerkelijk plaatsvindt wordt samen met de opdrachtgever bepaald.

Kwaliteit (ISO 9001-2015)

Flow Products is een onderneming die een hoogwaardige kwaliteit nastreeft. Dankzij ons ISO kwaliteitssysteem wordt de kwaliteit van de productieprocessen meerdere malen gecontroleerd en gedocumenteerd. Afwijking van de norm wordt hierdoor in een vroeg stadium geconstateerd en bijgestuurd. Door deze gestructureerde werkwijze garanderen wij resultaten volgens afgesproken kwaliteit.

Flow Products is ISO 9001-2015 gecertificeerd.

Ondersteuning tijdens 3D ontwikkeling

Met Flow Products beschikt u over een team met spuitgiet specialisten, matrijs specialisten, industrieel ontwerpers en inkopers. Flow ondersteunt haar opdrachtgevers tijdens de ontwikkeling om zo tot een optimaal eindproduct te komen. Voor complexe spuitgiet producten worden moldflow analyses uitgevoerd.

Matrijsbouw

Tijdens ontwikkeling zal er op worden aangestuurd dat een product zo ontworpen is dat een goed functionerende matrijs kan worden gemaakt. Op deze manier wordt een stabiel spuitgietproces gegarandeerd. Onze mensen tekenen de matrijsconstructies zelf uit. Er wordt gebruik gemaakt van Europese componenten en hoogwaardige staalsoorten. Op deze manier is er garantie dat de spuitgiet matrijzen aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. De doorlooptijd van een spuitgietmatrijs is ongeveer 4-6 weken.

Flow Products

Met 20 jaar ervaring in spuitgieten is Flow Products een vooraanstaande speler in de industrie. Flow Products heeft een eigen vestiging in Shenzhen (China) waar de matrijzen worden gemaakt en een eerste proefproductie kan worden gedaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen van Flow Products: