Spuitgieten China

Spuitgieten China
Spuitgieten China

Spuitgieten China is voor veel bedrijven erg interessant. Omdat Flow Products een eigen vestiging in Shenzhen heeft, kan spuitgietproductie snel en efficiënt opgezet worden. Daarnaast is de lage kostenstructuur voor veel producten interessant.

Flow Products Asia

Flow Products Asia is gevestigd in Shenzhen (China). Met meer dan 20 jaar ervaring in spuitgieten in China zijn wij een vooraanstaande speler in de industrie. Productie wordt opgezet door ervaren product- en kwaliteitsengineers. Doordat onze mensen continu in de fabrieken aanwezig zijn om de processen te sturen, levert Flow Products volgens de specificatie en binnen de planning.

Spuitgieten China of Nederland

Flow Products beschikt ook over een geautomatiseerde spuitgietfabriek in Nederland. In overleg kan gekozen worden voor spuitgietproductie in China of in Nederland. Kleine series of producten die veel assemblage vereisen, worden veelal in China gemaakt. Wilt u grotere producten maken of producten waar volautomatische productie mogelijk is? Dat doet Flow Products meestal in Nederland. De daadwerkelijke locatie van productie bepalen wij samen met u.

Weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem contact op!

Ondersteuning tijdens ontwikkeling

Als u voor Flow Products kiest, krijgt u beschikking over een team spuitgietspecialisten, matrijspecialisten, industrieel ontwerpers en inkopers. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers tijdens de ontwikkeling om zo tot een optimaal eindproduct te komen. Voor complexe spuitgietproducten doen wij eerst mouldflow analyses.

Productie van eindproducten

Spuitgieten is één van de disciplines binnen Flow Products. Maar een samenwerking met Flow Products betekent dat u de beschikking heeft over een organisatie die een compleet eindproduct kan produceren en assembleren. Wij kunnen binnen de groep de meeste productietechnieken op gebied van kunststof, metaal, elektronica en assemblage aanbieden.

Van ontwikkeling tot het leveren van geassembleerde eindproducten, Flow Products is uw partner in Turn Key projecten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen van Flow Products: