Spuitgieten China

Spuitgieten China

Spuitgieten in China is in veel gevallen een interessante keuze. Het opzetten van spuitgietproductie in China kan snel en efficiënt. De doorlooptijd van een spuitgiet matrijs is ongeveer 4-6 weken, na goedkeur van het sample kan de productie direct worden gestart.

Spuitgieten China

Met 20 jaar ervaring in spuitgieten in China is Flow Products een vooraanstaande speler in de industrie. Flow Products heeft een eigen vestiging in Shenzhen (China) waar de productie wordt opgezet.

Naast spuitgieten beschikt Flow Products over de mogelijkheid om andere productietechnieken, sourcing en assemblage te verzorgen. Op deze manier worden complete producten geproduceerd.

Ondersteuning tijdens 3D ontwikkeling

Met Flow Products beschikt u over een team met spuitgiet specialisten, matrijs specialisten, industrieel ontwerpers en inkopers. Flow ondersteunt haar opdrachtgevers tijdens de ontwikkeling om zo tot een optimaal eindproduct te komen. Voor complexe spuitgiet producten worden moldflow analyses uitgevoerd.

Matrijsbouw

Tijdens ontwikkeling zal er op worden aangestuurd dat een product zo ontworpen is dat een goed functionerende matrijs kan worden gemaakt. Op deze manier wordt een stabiel spuitgietproces gegarandeerd.

Onze mensen tekenen de matrijsconstructies zelf uit. Er wordt gebruik gemaakt van Europese componenten en hoogwaardige staalsoorten. Zo is er garantie dat de spuitgiet matrijzen aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen.

Spuitgieten China of Nederland

Spuitgiet productie kan worden gedaan in Nederland en in China. Kleine series of producten met veel assemblage worden veelal in China gemaakt. Grote producten of vol automatische productie worden vaker in Nederland gemaakt. Wij beschikken over productie mogelijkheden in zowel China als Nederland. Waar de productie daadwerkelijk plaatsvindt wordt samen met de opdrachtgever bepaald.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen van Flow Products: