Spuitgieten

Flow Products is specialist in kunststof spuitgieten (injection moulding).

Wij zijn voor onze opdrachtgevers een echte productiepartner. Van ontwikkeling tot het leveren van het eindproduct. 

Spuitgiet producten zijn hoogwaardig en hebben een grote vrijheid in de vormgeving. De techniek is erg geschikt voor bijvoorbeeld elektronica behuizingen. Onder hoge druk wordt vloeibaar kunststof in een matrijs  geïnjecteerd. Zodra het kunststof is afgekoeld, zijn de producten gereed. Omdat de cyclustijden snel zijn, kan spuitgieten goed worden toegepast voor grote serieproductie. 

Spuitgieten in Nederland
De Nederlandse spuitgietfabriek van Flow Products bevindt zich in Amstelveen (Amsterdam), waar moderne spuitgietmachines geautomatiseerd productiewerk doen. 

Kiest u voor Flow Products, dan beschikt u over een team spuitgietspecialisten, matrijsspecialisten, product ontwerpers en inkopers. De combinatie van ontwikkeling én productie zorgt voor snelle doorlooptijden en een optimaal eindresultaat. 

Flow Products Spuitgieten
Naast de spuitgietfabriek in Nederland, heeft Flow Products ook een vestiging in Shenzhen (China).  Met meer dan 20 jaar ervaring in spuitgieten in China zijn wij een vooraanstaande speler in de industrie. Afhankelijk van de behoeften aan het product, wordt in overleg gekozen voor productie in Nederland of China.

Kwaliteit
Flow Products is een onderneming die een hoge kwaliteit nastreeft. Dankzij ons ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem wordt de kwaliteit van de productieprocessen meerdere malen gecontroleerd en gedocumenteerd. Afwijking van de norm wordt hierdoor in een vroeg stadium geconstateerd en bijgestuurd. Door deze gestructureerde werkwijze garanderen wij resultaten volgens afgesproken kwaliteit.

Productie van eindproducten
Spuitgieten is één van de disciplines binnen Flow Products. Maar een samenwerking met Flow Products betekent dat u beschikt over een organisatie die een compleet eindproduct kan produceren en assembleren. Wij kunnen binnen de groep de meeste productietechnieken op gebied van kunststof, metaal, elektronica en assemblage aanbieden. 

Van ontwikkeling tot het leveren van geassembleerde eindproducten, Flow Products is uw partner in Turnkey projecten. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Spuitgieten ultimaker

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen van Flow Products: