Grote serie productie China

Productie en assemblage in China

Grote serie productie China

Flow Products is optimaal ingericht om grote serie productie China te doen. Wij produceren en assembleren  klant specifieke producten van kunststof, elektronica en metaal.

Vanuit ons hoofdkantoor in Lijnden (Amsterdam) begeleiden we u om uw product zo efficiënt mogelijk te kunnen produceren. Hier wordt ook gekeken naar het mogelijke opschalen van de productie in de toekomst.

Onze productiefaciliteiten in China zijn flexibel ingericht. Productie kan snel worden opgestart met (goedkope) proef matrijzen. Wanneer de productie opgeschaald moet worden kunnen we snel overstappen naar meervoudige productiematrijzen.

Voor het opschalen van productie en het produceren van hoge aantallen is het van essentieel belang het complete productieproces van materiaal inkoop tot aan levering bij de klant op orde te hebben.

Wij hebben ons proces zodanig ingericht dat er een constante kwaliteitsbewaking plaatsvindt. Denk hierbij aan een kwaliteitscontrole tijdens de lopende productie waarbij elke 2 uur een product wordt gecontroleerd. Of een functionele test tijdens het assemblageproces om te controleren of het product voldoet. Deze controles gebruiken we om ons proces te monitoren. Hierdoor kunnen we garanderen dat de uiteindelijke levering voldoet aan de gevraagde eisen.

Niet alleen het produceren en assembleren van het product is belangrijk. Ook de logistiek en de productie capaciteit wordt bij het opschalen van productie door ons bekeken. Hoeveel producten passen er in een container, wat zijn de juiste doos afmetingen en wat is de maximale output van de matrijzen? Deze factoren geven inzicht in de totale levertijd. Hieruit kan bijvoorbeeld volgen dat het economisch gunstiger is om een buffer voorraad in Nederland aan te houden.

 

Grote serie assemblage

Ondanks dat de lonen in China de laatste jaren zijn gestegen, blijft het handmatig assembleren van producten nog steeds de meest toegepaste manier om producten in elkaar te zetten. Onze assemblagelijnen verwerken jaarlijks miljoenen producten en zijn flexibel in te zetten waar nodig.

Flow Products is gespecialiseerd in grote serie productie China. Samenwerken met Flow Products betekent snel op de markt en efficiënt opschalen wanneer nodig. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij nemen altijd de tijd om samen over uw product na te denken.