Ben jij die IPO stagiair die aan echte producten wilt werken?

Ben jij de IPO stagiair die echte producten uit wilt werken? Wil je graag het gehele traject van ontwerp tot productie meemaken? Volg je een opleiding industrieel product ontwerpen, hou je van aanpakken en uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Flow Product International

Flow Products is een internationale onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie, assemblage en verkoop van eindproducten en onderdelen.

Flow Products is in 2000 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot productiepartner voor veel vooraanstaande ondernemingen, waar met vestigingen en medewerkers in Nederland en China (Shenzhen) wereldwijde ondersteuning aan wordt gegeven.

De unieke combinatie van industriële productontwikkeling, materiaal kennis, spuitgiet productie faciliteiten en assemblage kennis geeft onze klanten een voorsprong; van concept naar realisatie.

De stage Industrieel Product Ontwerper
Jij wordt actief betrokken bij nieuwe en lopende projecten. Van het ondersteunen bij offertetrajecten en het uittekenen van producten tot de kwaliteitscontrole van de uiteindelijk gemaakte producten.

Je bent bekend met Solidworks, Illustrator en Photoshop, zodat je technische tekeningen kan inlezen en werkinstructies of gebruikshandleidingen kunt aanpassen.

Jij bent als stagiair product ontwerper praktisch en positief ingesteld. Je gaat doelgericht te werk, je bent handig en je houdt van uitdagingen. Jij bent gestructureerd, je durft initiatief te nemen en hebt oog voor detail. Je werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken.

Functie-eisen

  • Je bent minimaal tweedejaars HBO-student en je stage duurt ten minste 14 weken
  • Je beschikt over parate kennis van materialen en productietechnieken
  • Kennis van Solidworks en de Adobe paketten (InDesign/Photoshop/Illustrator)
  • Rijbewijs B al gehaald? Dat is geen must, maar zeker wel een pré
  • Het beheersen van de Engelse taal is een pre.

Ook een onvergetelijke goede én leuke stage?
Herken je jezelf in het beschreven profiel en ben je geïnteresseerd in een oriënterend gesprek? Per semester hebben we twee plekken beschikbaar voor meeloop stagiairs. Stuur een e-mail naar Erik van Vliet: erik.vanvliet@flowproducts.nl met een korte motivatie en je CV. Indien je nog vragen hebt kun je bellen naar 020 412 00 25.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.