De meest innovatieve wijnkoeler ooit

Dit is de meest innovatieve wijnkoeler ooit: de QelviQ. Deze elektrische wijnkoeler brengt elk type wijn automatisch op de perfecte serveertemperatuur. Hoogwaardige koeltechniek gecombineerd met IoT oplossingen brengt een ware innovatie naar de wijn industrie.

Innovatieve technologie

Volgens Qelviq is wijn de essentie van levenskwaliteit. Je drinkt het bijna altijd met de mensen die je dierbaar zijn, meestal in een aangename omgeving. Met de hulp van moderne technologie worden deze geweldige momenten nog beter gemaakt.

De QelviQ wordt bestuurd door een slimme app die het type wijn herkent en de ideale serveertemperatuur uit een database van 350.000 wijnen haalt. Als de fles in het toestel is geplaatst, wordt dankzij de Peltier koeltechniek supersnel gekoeld en op temperatuur gehouden.

Multi-disciplinaire ontwikkeling

Flow Products is producent van dit product. Met een multi-disciplinair team van industrieel ontwerpers, app ontwikkelaars, koelspecialisten, elektronica ontwikkelaars en productie specialisten is de QelviQ tot een verkoopklaar eindproduct gerealiseerd.

Diensten van Flow Products binnen dit project:

– Productie gereed maken

– Matrijsbouw

– Sourcing en componenten inkoop

– Productie en assemblage

– Eindverpakking

– Logistiek met levering op lokatie

Meer weten over Flow Products?

info@flowproducts.nl
+31 20 412 00 25