Weltevree Guidelight

De Guidelight van Weltevree. De combinatie van design, moderne techniek en een vleugje nostalgie heeft dit product tot een waar stijlicoon gemaakt.

Designer Floris Schoonderbeek stelt dat verlichting altijd aan onze behoeften moet kunnen worden aangepast. De Guidelight is daarom altijd en overal te gebruiken. Het is je maatje tijdens avonturen en romantische momenten ver weg of dichtbij huis.

Guidelight

De Guidelight is eenvoudig oplaadbaar via een micro-USB kabel. De aansluiting zit verborgen onder een zwart kapje aan de zijkant van de lamp. Een klein knipperend lampje geeft aan dat hij oplaadt. Volledig opgeladen gaat de Guidelight tot wel 150 uur mee op de laagste lichtintensiteit. Op zijn felst geeft hij tot 10 uur licht na één keer opladen.

Sfeerbepaler

Gebruik de draaiknop om het licht traploos te dimmen en de lichtintensiteit aan te passen aan jouw behoeften. Je kunt de Guidelight ook ophangen aan zijn handvat aan een haak, tak of iets anders binnen handbereik. Dit metalen handvat biedt ook houvast wanneer je de Guidelight meeneemt als draagbare lantaarn.

Flow Products

Flow Products is productiepartner van Weltevree. Van technische ondersteuning tijdens de ontwikkeling tot productie en levering van het complete eindproduct.

Meer weten over de Guidelight?