Prototype serie productie

Prototype serie productie 

Testen en valideren van een nieuw ontwerp is noodzakelijk, zowel technisch als esthetisch. Hoogwaardige prototypes zijn hiervoor onmisbaar.
Enkelstuks prototypes worden vervaardigd door middel van CNC frezen en een lakbewerking. Voordeel van deze techniek is dat direct het juiste materiaal kan worden getest, specifieke plastics of metals zijn mogelijk.

Indien er getest moet worden met grotere aantallen behuizingsdelen, of de totale oplage blijft te klein voor spuitgieten, dan kan ook gekozen worden voor vacuumgieten. Met deze techniek zijn series tot enkele honderden stuks een interessante tussenstap voordat er tot spuitgieten wordt overgegaan

Als Turn Key productie partner zorgen wij voor een soepele transitie tussen prototype en serie productie.

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Neem contact op of kom langs voor een kop koffie!