Productie van innovatief OSTRA laadstation

elektronica assemblage laadstation

Productie van innovatief OSTRA laadstation : elektronica assemblage

Het nieuwe laadstation van OSTRA is door de modulaire bouw flexibel te configureren en makkelijk uit te breiden. Slimme laadtechnieken zorgen dat alle merken auto’s optimaal kunnen laden. Gemaakt voor de massale overstap naar elektrisch laden.

OSTRA is geïnspireerd op de oester. Omdat OSTRA net zo ingenieus in elkaar steekt als een oester: een onverwoestbaar sterk omhulsel rond een waardevolle parel. Deze parel – de Perla – is de kern, die meegroeit met de behoefte aan laadvermogen en slim laden. Oesters leven en groeien alleen in schoon water; OSTRA leeft voor een duurzame groei van mobiliteit.

OSTRA is een nieuw laadstation dat door zijn modulaire bouw in meerdere configuraties op te stellen is. OSTRA combineert alle eigenschappen van een handig consumentenproduct met innovatieve micro-elektronica.

Flow Products is Turn Key productiepartner van het OSTRA laadstation. Van spuitgieten tot elektronica assemblage. Onze projectmanagers hebben het laadstation in nauwe samenwerking met het ontwikkelteam gereed gemaakt voor productie. Vervolgens is de serieproductie door het productieteam van Flow opgezet.

Flow Products levert de complete systemen, gereed voor gebruik.

Als Turn Key productie partner zorgen wij voor een soepele transitie tussen prototype en serie productie.

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Neem contact op of kom langs voor een kop koffie!