Productie van innovatief OSTRA laadstation

Productie van innovatief OSTRA laadstation

Het nieuwe laadstation van OSTRA is door de modulaire bouw flexibel te configureren en makkelijk uit te breiden. Slimme laadtechnieken zorgen dat alle merken auto’s optimaal kunnen laden. Gemaakt voor de massale overstap naar elektrisch laden.

Flow Products is Turn Key productiepartner van het OSTRA laadstation. Van spuitgieten tot elektronica assemblage. Onze projectmanagers hebben het laadstation in nauwe samenwerking met het ontwikkelteam gereed gemaakt voor productie. Vervolgens is de serieproductie door het productieteam van Flow opgezet.

Flow Products levert de complete systemen, gereed voor gebruik.

Als Turn Key productie partner zorgen wij voor een soepele transitie tussen prototype en serie productie.

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Neem contact op of kom langs voor een kop koffie!