Productie Medische Treatment Tray

Flow Products speelt een essentiële rol in het productieproces van nieuwe producten, óók in dat van producten voor medische toepassingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat te voldoen aan specifieke medische normen in zowel het productie als in het leveringsproces. Uiterste nauwkeurigheid, full traceability en strenge controles leveren een hoogwaardig kwaliteitsproducten op. Een goed voorbeeld is de Treatment Tray voor TSKL Laboratories.

Treatment Tray voor vaccineren zonder verlies
De injectienaalden van TSK Laboratories hebben nagenoeg geen verlies. Tijdens de mondiale vaccinatie tegen COVID-19 telt elke dosis.
Flow Products produceert een speciale tray voor deze injectienaalden. Artsen kunnen dankzij de tray efficiënter werken en meer aandacht aan de patiënt besteden.
Dit product wordt in Nederland geproduceerd van een medisch goedgekeurd materiaal. Geschikt voor sterilisatie met autoclaaf.

Productie van spuitgietproducten wordt door Flow Products verzorgd vanuit zowel China als Nederland. Afhankelijk van de gestelde eisen en in overleg met de opdrachtgever wordt de best passende productielocatie gekozen.

Meer weten over de productie van medische producten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.