Productie grote kunststof onderdelen

Haygain introduceert een nieuw concept slowfeeder voor paarden: de forager. Deze innovatieve  slowfeeder zorgt dat paarden gezond en gelukkig blijven. Het speciale ontwerp van de Forager reguleerd en vertraagd het eetgedrag van paarden. Door kleinere happen te nemen wordt het voer beter verteerd.

Paarden hebben vaak geen goede lichaamshouding tijdens het eten in de stal. Haygain heeft de Forager zo ontworpen dat het paard met een natuurlijke houding kan eten. Dankzij de Forager wordt de spijsvertering bevorderd en is minder stress op spieren en gewrichten.

De introductie van de Forager heeft wereldwijde belangstelling en wordt onder andere ingezet voor wedstrijdpaarden. Het is cruciaal dat de kwaliteit van de forager voldoet aan de hoge verwachtingen.

Grote kunststof onderdelen grote kunststof onderdelen

Flow Products is de productiepartner voor de Forager. Wij hebben Haygain geholpen om de productie op te schalen. Dankzij onze samenwerking is de introductie een succes en kan de markt goed worden bediend.

Ben je ook op zoek naar een producent voor grote kunststof onderdelen? Neem dan contact op.