Camera voor Premium Live Productie

spuitgieten prototyping

Productie voor innovatief camera systeem Grass Valley 

De nieuwe LDX 100 series van Grass Valley is de meest high tech camera voor Premium Live Productie. Beelden worden in Ultra-High Definition opgenomen en worden met een 100Gbps transmissie over fiber naar de rest van de productie gestuurd. Dit is hét topmodel van de industrie.

Flow Products produceert kunststof en metalen onderdelen voor deze camera. Complexe onderdelen die met conventionele technieken niet maakbaar zijn, worden door middel van lagedrukgieten en overmoulding vervaardigd. Dankzij de creativiteit van het Grass Valley ontwikkelteam en de goede samenwerking met Flow Products komt alles perfect samen in het eindproduct.

Weten wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Neem contact op of kom langs voor een kop koffie!