Innovatief systeem voor operatiekamers

Kunststof Spuitgieten

Kunststof spuitgieten: dit systeem heeft de grootste reikwijdte ooit

Met een bereik van bijna 3 meter heeft de Freedom Boom de grootste reikwijdte ooit. Dankzij dit innovatieve systeem toont Skytron aan dat zij voorop lopen in de ontwikkeling van medische technologie.

Flow Products is de productiepartner van Skytron. Samen met de productengineers zijn alle onderdelen uitgetekend en naar productie gebracht. Tijdens de Design For Manufacturing (DFM) fase is ieder onderdeel geoptimaliseerd op maakbaarheid.

Het resultaat: tientallen hoogwaardige kunststof onderdelen, vervaardigd middels spuitgieten en thermoplastisch schuim gieten (TSG). Allen geschikt aan de hoge eisen die voor een operatiekamer van toepassing zijn.

Het supply chain model van Flow Products biedt ondersteuning aan de productieketen van deze toepassing. Van een snelle doorlooptijd van tooling tot stabiele aanlevering van componenten.

Dit soort innovaties dragen bij aan een betere zorg. De Freedom Boom van Skytron biedt meer gebruiksgemak en veiligheid aan chirurgen. Innovatieve producten die de wereld een stukje beter maken, daar werken wij graag aan.

Neem contact op voor meer informatie.